Svetlana Bychenko (Rusko)

Narodila se v Krasnojarsku.
1995-1997 - Vysokoškolská studia na katedře režie a scenáristiky dokumentární tvorby.
1985 - 1990 - Uralská universita - studia žurnalistiky.

Filmografie

  • - Křišťálový svět/ Хрустальный мир
    2007
  • - Varlam Šalamov/ Варлам Шаламов
    2006
  • - Moje vrány/ Мои вороны
    2005
  • - Tvoje vrány/ Твои вороны
    2005
  • - Frau Maria/ Фрау Мария
    2001

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít