Kristina Meiton (Švédsko)

Kristina Meiton studovala na Skurup Folkhögskola a následně se soustředila na studium filmové režie na Filmschool na univerzitě v Göteborgu. Absolvovala v roce 2003. Momentálně žije v Göteborgu a natáčí vlastní autorské dokumenty. Vedle vlastní tvorby se jako profesionální střihačka podílela na řadě dokumentárních a hraných filmů.

Filmografie

  • Puppy
    5´, Švédsko, 2005
  • Blackheadz - společně s Linda Sternö
    5´, Švédsko, 2004
  • Jag vill att du skall veta/ I Want You to Know - společně s Karin Dahl
    58´, Švédsko, 2006
  • Med inglasad balkong
    35´, Švédsko, 2001
  • Avtagssjäl/ Crossroad
    28´, Švédsko, 2007
  • Sa som du är människa är jag människa/ I´m Just Like You - společně s Linda Sternö
    28´, Švédsko, 2004
  • Come on Cracker Let´s Go
    22´, Švédsko, 2003
  • Bagaren/ The Baker
    18´, Švédsko, 2003
  • Ack som ett fjun sa lätt
    16´, Švédsko, 2000

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít