Fernand Melgar (Švýcarsko)

Fernand Melgar je španělského původu. Narodil se roku 1961 v Tangeru v Maroku. V Lausanne žije od roku1963. Od roku 1985 pracuje jako producent, režisér a střihač dokumentárních filmů. Prohlašuje o sobě, že je filmař samouk.

Filmografie

  • The Imaginary Museum
    9´, 1986
  • The Naked Man
    8´, 1987
  • Remue-ménage/ Storm in a C-Cup
    60´, 2002
  • I Zap, Therefore I Am
    60´, 1991
  • Classe d’accueil/ Induction Class
    56´, 1998
  • Album de famille/ Family Album
    56´, 1993
  • “J”
    15´, 2003
  • Thrills of Fortune
    15´, 1997
  • Performances at the Musée Deutsch
    15´, 1983
  • Cathodic Chronicles (52´, 1990) spolu režie Stéphane Goël
  • Lorsque mon heure viendra/ When My Time is Up (55´, 1995) kolektivní film
  • À Table!/ Dinner's Ready (15´, 2003) spolu režie Grégoire Mayor
  • À l'Arrière / At the Back (15´, 2003) spolu režie Grégoire Mayor

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít