Stephan Sachs (Německo)

Stephen Sachs je německý režisér a profesor na Muthesius Kunsthochschule Kiel.

Filmografie

  • Translating The Blue
    2014
  • ozean, mobilis inmobili
    2009
  • Haiku
    2009
  • Skizzen einer Forschungsfahrt
    2008
  • sugar B.
    2005
  • Düsseldorf - Notizen am Rande
    2005
  • auf Teuffel komm raus
    2001
  • Quay landing
    1998
  • und sahen, was zu machen war...
    1991-1994
  • brut ou à fleur de peau
    1990
  • Paramount
    1988
  • Le Dauphin
    1986
  • Soria Moria Slott
    1985
  • Die Insel
    1984
  • Bilder eines Ausstellungsaufbaues
    1983
  • Satourne
    1983
  • Fa(h)r (weit)
    1983
  • Vereisung
    1982
  • lauf
    1982
  • la plage
    1981
  • Duell
    1980

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít