Yury Khashchavatski (Bělorusko)

Jurij Chaščevatskij se narodil v Oděse roku 1947.

Filmografie

  • Oazis
    Bělorusko/Germany, 1996
  • Everything´s Fine
    Bělorusko, 1991
  • Counter-Claim - with A. Ruderman
    Bělorusko, 1989
  • Ploshcha/ Kalinovski Square
    87´, Estonsko, 2007
  • Oleg Popov - Der Sonnenclown
    75´, Germany, 2003
  • Obyknovennyj prezident/ An Ordinary President
    54´, Bělorusko, 1996
  • Kavkazkie plenniki/ A Prisoner in the Caucasus
    52´, Polsko/Bělorusko, 2002
  • Russkoye stchastye/ Russian Luck
    51´, Bělorusko, 1992

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít