Mario Schneider (Německo)

Mario Schneider pochází z Německa, kde skládá filmovou hudbu a režíruje dokumenty.

Filmografie

  • Helbra
    70´, Německo, 2003
  • Der letzte Gast
    70´, Německo, 2006
  • Heinz und Fred
    80´, Německo, 2007
  • Das zweite Geschenk
    15´, Německo, 2009
  • MansFeld
    98', Německo, 2013

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.