Fotografie není k dispozici.

Frederico Lobo (Portugalsko)

Frederico Lobo se narodil roku 1981 v Portu. Studoval audiovizuální tvorbu na Katolické univerzitě v Portu. V roce 2006 absolvoval dokumentární kurz Ateliers Varan podporovaný nadací Calouste Gulbenkiana, během kterého natočil krátký film Entre Tempos. Od roku 2008 spolupracuje s produkční společností TERRATREME. Společně s Pedrem Pinho režíroval film Bab Sebta, který se úzce věnuje problému imigrace do Portugalska resp. Evropy. Se stejným režisérem a Luísou Homem spolurežíroval krátký film Zone d’Attente #00. S režisérem Tiago Hespanhou natočil v roce 2014 další dokument se sociální tématikou Industriální Revoluce.

Filmografie

  • Industriální Revoluce
    2014
  • Bab Septa
    2008
  • Entre Tempos
    2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít