Fotografie není k dispozici.

Teboho Edkins (Spojené státy)

Teboho Edkins se narodil ve Spojených státech, vyrůstal v Lesothu, Německu a Jižní Africe. Bakalářský diplom obdržel na Michaelis School of Fine Art v Kapském Městě, magisterský program dokončil ve Francii ve Fresnoy na Studio national des arts contemporains. Natočil mj. filmy: Ask me I am positive, Looking Good and True Love. Krátkým filmem Kishasa 2.0 přispěl do projektu Proč potřebujeme demokracii? V současné době žije v Berlíně, kde dokončuje post-graduální studia na dffb – Filmové akademii. Jeho otec je Don Edkins, producent dokumentárních filmů, který mj. stojí za oceněnými projekty Kroky pro budoucnost a Proč potřebujeme demokracii? Do obou projektů přispěl Teboho svými filmy.

Filmografie

  • Ask Me I'm Positive
    48´, JAR/Lesotho, 2004
  • Looking Good
    46´, JAR, 2005
  • True Love
    27´, Francie, 2006
  • Kinshasa 2.0
    11´, JAR/Německo, 2007

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít