Michael Noer (Dánsko)

Michael Noer je dánský filmový režisér, věnuje se dokumentárnímu i hranému filmu.

Filmografie

  • En rem af huden
    Dánsko, 2003
  • R – together with Tobias Lindholm
    99´, Dánsko, 2010
  • Northwest
    91', Dánsko, 2013
  • Son of God – together with Khavn de la Cruz
    80´, Filipíny/Dánsko, 2010
  • The Wild Hearts
    79´, Dánsko, 2009
  • Vesterbro
    78´, Dánsko, 2007
  • The Earth Beneath My Feet
    75´, Dánsko, 2006
  • Hawaii
    23´, Dánsko, 2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít