Oksana Buraja (Litva)

Oksana Buraja se narodila ve Vilniusu v roce 1972. Studovala herectví, v roce 1997 získala titul bakaláře umění. Ten samý rok začala postgraduální studium na Litevské akademii hudby a divadla. V roce 2003 získala magisterský titul v oboru filmové a televizní režie.

Filmografie

  • Mother
    16´, Litva, 2001
  • Vapna
    17´, Litva, 2002
  • Diary
    25´, Litva, 2003
  • Sisters and Twins
    52´, Litva, 2004
  • Kretos Sala
    Litva , 2007
  • Confession
    34´, Litva, 2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance