Fotografie není k dispozici.

Michaela Kirst (Německo)

Michaela Kirst pracuje jako dokumentární režisérka na volné noze v New Yorku a Berlíně. Vystudovala historii, psychologii a germanistiku v Kolíně nad Rýnem a Toulouse. Její zatím poslední film Between the Lines se v roce 2008 objevil v programu řady evropských televizních stanic (např. RB, Arte, WDR). Společně s Robertem Cibisem a Lilianou Franck se podílela na dokumentárních minisériích Disgustingly Healthy a The Crusade against Evil. Nyní pracuje na postprodukci svého nového dokumentu My Deathcleaner and Me.

Filmografie

  • Ekelhaft gesund/ Disgustingly Healthy - together with Robert Cibis
    86´, Germany, 2007
  • Zum Nazi verdammt - Deutsche in amerikanischen Lagern
    52´, Germany, 2008
  • Die Menschenfischer
    33´, Germany, 2004
  • Kommt Europa in die Hölle? (45´, Germany, 2004) - segment director
  • Jesus liebt dich/ Jesus Loves You (80´, Germany, 2008) - segment director

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít