Tinatin Gurchiani (Gruzie)

Tinatin Gurchiani se narodila v roce 1973 v Tbilisi v Gruzii. Původně vystudovala psychologii v Tbilisi, Freiburgu a Grazu a také jako psycholožka pracovala. V roce 2009 dokončila studia režie na Filmové akademii Konrada Wolfa v Postupimi-Babelsbergu. V současnosti žije v Tbilisi.

Filmografie

  • Story of a Driven
    work in progress, 2012
  • Mashine for Everything
    work in progress, 2011
  • Salt
    work in progress, 2011
  • Killers/ Die Killer
    Německo, 2006
  • Moment
    Německo, 2005
  • Sunday/ Ein Sonntag
    Německo, 2004
  • Never Somewhere
    Německo, 2004
  • Fort/Sxvagan
    70´, Německo, Gruzie, 2010
  • Time of the Souls/ Zeit der Seelen
    37´, Německo, 2008
  • Woman Talk about Herself/ Frauenbilder
    15´, Írán, Německo, 2007

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít