Fotografie není k dispozici.

Silvana Ceschi

Narodila se 21. července 1966 v Curychu, vystudovala žurnalistiku na Švýcarské škole žurnalistiky (MAZ) v Lucernu. Brzy však začala snít o tom, že bude vyprávět příběhy pomocí obrazu a zvuku, a tak se naučila filmařskému řemeslu nejprve jako internistka švýcarské televize a dále jako asistentka režie, kdy pracovala na tvorbě četných dokumentů. Navštěvovala kurzy Drehbuchwerkstatt Niedersachsen, dokumentární školu Filmwerkstatt Münster a Binger Documentary Directors‘ Coaching Programme v Amsterdamu.

Filmografie

  • Moritz
    spolurežie, 17´, Švýcarsko, 2001
  • Queen of condoms/ La Reina del Condón
    co-director, 76 ’, Švýcarsko, Irsko, 2007
  • The Last Wall/ Die letzte Mauer
    52´, Švýcarsko, 2003
  • Der Blutwurst-Verein
    14´, Švýcarsko, 2002
  • Los Van Van in Zürich
    13´, Švýcarsko, 2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít