Fotografie není k dispozici.

Nicolas Gerber (Francie)

Composer, art performer and cinematographer Nicolas Gerber places the recording and the reading (analog action) in the center of a reflexion on art and society. Exploring all supports (art process, sound and film, art performance, installations, soundtracks and improvised musics, writing, collages, www design, drawings…), he performs in France and abroad. Artistic director of Objet Direct, art organization & network that support contemporary creations in interrelated fields of performing and visual arts.

Filmografie

  • Gin Sekaï, Un Monde Argenté/ Birth of a Slit
    48´, France, 2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít