Fotografie není k dispozici.

Sonja Stummerer (Rakousko)

Sonja Stummerer was born in 1973 in Vienna. She studied architecture under Hans Hollein at the Vienna University of Applied Arts before graduating with honors. She received her degree as a Master of Architecture from the London Architecture Association. Sonja Stummerer works for Arata Isozaki & Associates in Tokyo, and she is a state approved and certified civil engineer. She has also written and published a number of essays, reports and interviews.Since 2003 she has been working as an independent scientist and artist in Vienna. She is married to Martin Hablesreiter. They work together and are known by the name of Honey and Bunny Productions.

Filmografie

  • Food Design
    52´, Austria, France, 2007

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít