Fotografie není k dispozici.

Kirsty MacDonald (Nový Zéland)

Kirsty MacDonald získala magisterský titul v oboru múzických umění na univerzitě v Aucklandu v roce 2007. Natočila několik oceněných krátkých dokumentů. Její krátký film Black and White se promítal na více jak čtyřiceti filmových festivalech. Na Documentary New Zealand International Film Festival 2006 získala za tento film cenu pro nejlepší novozélandský krátký dokument a pro režijní objev roku. Během svého studia napsala několik celovečerních filmů a spolupracovala na řadě krátkých hraných snímků. Kirsty se také dlouhodobě věnuje hudbě a divadlu. Je členem cestujícího divadelního souboru z Wellingtonu. Jako hudebnice vystupuje sólově už víc jak patnáct let na Novém Zélandě i ve Spojených Státech. Nahrála a produkovala pět hudebních alb a pro New Zealand’s International Puppet Festival vytvořila několik krátkých animovaných filmů.

Filmografie

  • Assume Nothnig
    2009
  • When She was King
    2009
  • Black and White
    2006
  • Good For a Girl
    2005
  • I Can Read You Like a Book
    2003

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít