Fotografie není k dispozici.

Agnieszka Smoczyńska (Polsko)

The director and screenwriter. She graduated in Art History at the A. Mickiewicz University in Poznan (2001), in Cultural Studies at the University of Breslau (2002) and the documentary course at the Master School of Film Directing of Andrzej Wajda. She also graduated at the directing department of film and television on WRiTv University of Silesia in Katowice (2005). She is a scholar of the Ministry of Culture and National Heritage for the Arts.

Filmografie

  • Viva Maria!
    2010

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít