Fotografie není k dispozici.

Amber Fares (Kanada)

Amber is a Canadian born filmmaker with Lebanese roots. As an Arab female director, Amber has a unique relationship with the Speed Sisters and has built a strong personal connection with the group. She is an up-and-coming director residing in Ramallah, Palestine. Her directorial debut short, Ghetto Town premiered at the 2009 Jerusalem International Film Festival and has been shown at film festivals round the world. Amber has also produced and directed films for organisations such as UNRWA, Defence for Children International and the British Consulate. Amber co-founded SocDoc Studios to continue to produce films with a focus on social issues.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít