Jean-Pierre Duret (Francie)

Director, Screenwriter, Director of Photography, Sound Recordist, Sound Assistant.

Filmografie

  • Le rêve de São Paulo/Dreaming of São Paulo
    98', France, 2005
  • Se battre
    93', France, 2014
  • Puisque nous sommes nés/Because we were born
    90', Brazil/France, 2008
  • Romances de terre et d'eau
    79', France, 2002
  • Un beau jardin, par exemple
    57', France, 1986
  • Les jours de la lune
    42', France, 1991

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít