Robin Kvapil (Česká republika)

Absolvent divadelní režie JAMU, student KDT FAMU, režisér dokumentárních filmů, televizních reportáží a krátkých hraných snímků.

Filmografie

  • Spanilé jízdy
    2011
  • Film jako Brno
    2011
  • Tahle země není pro mladý
    2011
  • Mouchy
    2012
  • O pivu & U piva (Za doprovodu Slovanských tanců)
    2012
  • Film o Ondreji Jajcajovi, vykradači hrobů
    2012
  • Expremiéři
    2013
  • Skotská čítanka: Don't worry, be scottish
    2014
  • Pohádková země
    2014
  • Uprchlická krize očima dokumentaristů
    2015
  • Možnosti extáze
    2015
  • Moja duša došla do ritě: Koncert pro Lenku Zogatovou
    2017
  • Všechno bude fajn
    2017

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance