Natálie Císařovská (Česká republika)

Natálie Císařovská je studentkou FAMU (FILMOVÁ A TELEVIZNÍ FAKULTA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE).

Filmografie

  • 2014 Hodina mezi psem a vlkem
    studentský film
  • 2013 Karel Lampa
    studentský film
  • 2012 Loicu, vitej!
    studentský film
  • 2011 Džihád masem
    studentský film
  • 2011 Film jako Brno
    studentský film
  • 2011 Lovci a sběrači
    studentský film
  • 2013 Karel Lampa
    studentský film
  • 2014 Jessica Horváthová
    studentský film
  • 2014 Až zapadne slunce
    scénář

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance