Viktor Portel (Česká republika)

Od roku 2009 studuje na Katedře dokumentární tvorby FAMU a aktivně se zapojuje do různých kulturních i kulturně-politických projektů. Vlastní filmografie: Hledání ztraceného, ztrácení hledaného (2008), Být rád že vůbec byl (2009), Od bratra k bratru (2010), Prostor pro naši reklamu (2010), Vladimír Špidla, běžec na svém místě (2011), Kaiser Kanner Dirigent (2011).

Filmografie

  • 2013 Expremiéři
    TV seriál
  • 2013 Radokova Trojská válka
    TV film
  • 2012 Srdce Havel
    studentský film
  • 2011 Kaiser Kanner Dirigent
  • 2011 Vladimír Špidla: Běžec na svém místě
  • 2010 Od bratra k bratru
    studentský film

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.