Elena Demidova (Rusko)

Elena Demidova is Russian film director, scriptwriter and producer. She was born in Russia. She graduated from Moscow State Technical University in 1987 and Voronezh State University (The Faculty of History) in 1997. Director’s education: film school “Internews”, Moscow.

Filmografie

  • Paris 1986
    2017
  • Men's choice
    2016
  • Prikosnovenie vetra
    2016
  • Sasha, Lena and Iron Dragon
    2014
  • Almanac “Fires in Russia, summer 2010”
    2011
  • Lesha
    2011
  • Cranberry Island
    2010
  • Its time to go home
    2008
  • Mohicans
    2008
  • Ark
    2007
  • The multiplication table
    2007
  • Live water
    2006
  • Holy Week
    2006

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít