Matteo Tortone (Itálie)

Matteo Tortone was born in Pinerolo. During his studies in literature produces his first movies, financing them with all sort of work. In 2006, with Alessandro Baltera, founds Olmo Produzioni.

Filmografie

  • La sala da the,
    short, 8', 16mm, 2007
  • How to disappear completely
    on st. john's day) (doc, 55', MiniDV, 2008
  • White men,
    doc, 65', HD, 2011
  • The Devil's dung,
    doc, 12', HD, 2012
  • The chinese panhandle,
    doc, 12', HD, 2012
  • The harbour of peace,
    doc, 12', HD, 2012
  • Swahili Tales
    2012

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít