Fotografie není k dispozici.

Vlad Naumescu

Vlad Naumescu (b. 02.01.1977) is Assistant Professor of Anthropology at Central European University, Hungary. He has conducted extensive fieldwork in Ukraine and Romania and recently started fieldwork in India. His research focuses on tradition, monasticism and religious transmission, on which he published two books and various articles. He teaches visual anthropology at CEU and worked as consultant for several documentaries, incuding a feature-length documentary Csangos (2007) and an anthropological short, Time for Mary (2005). Birds Way is his first documentary co-directed with Klara Trencsenyi.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít