Jo Beranger (Kanada)

Jo Béranger is a writer and director.

Filmografie

  • Les filles de Zapata
    1997
  • Du Rififi a Seattle
    2000
  • Je voudrais vous dire
    2001
  • Impolitique
    2002
  • Voyage en mémoires indiennes / One of Many
    2004
  • L'aube
    2007
  • Empreintes de Vie
    2008
  • Lettres de Pithiviers
    2012
  • Taksim, Chronique de la révolution des arbres
    2015

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance