Fotografie není k dispozici.

Emiliano Altuna Carlos, F. Rossini, Diego E. Osorno

Carlos F. Rossini (Argentina, 1976) and Emiliano Altuna (Argentina, 1978) created Bambú Audiovisual in 2004, an independent production company specialized in the development of docu- mentaries and fiction. Altuna directed Seguir siendo and co-directed El ciruelo with Rossini. Diego E. Osorno (Mexico, 1980) is a journalist and writer, author of Nosotros somos los culpables. La tragedia de la guardería ABC and País de muertos: crónicas contra la impunidad,among others.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít