Tanya Ballantyne (Kanada)

Also known as: Tanya Ballantyne, Tanya Mackay, Tanya Tree.

Filmografie

  • The Merry-Go-Round
    1966
  • The Things I Cannot Change
    1967
  • Courage to Change
    1986
  • Nurses Care: The Old Folks Down Home
    1992
  • Nurses Care: I'll Be Your Nurse Today
    1992
  • Nurses: The Heart of the System
    1992
  • Nurses Care: It's a Boy!
    1992
  • Nurses Care: A More Holistic Approach
    1992
  • Nurses Care: One Day at a Time
    1993
  • Ted Allan: Minstrel Boy of the Twentieth Century
    2002

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.