Fotografie není k dispozici.

Pary El-Qalqili

Pary El-Qalqili was born in 1982 in Berlin. Since 2006, she is studying Directing at the Documentary Department at the University of Television and Film Munich. She holds a Bachelor’s degree in Cultural Sciences from the European University Viadrina in Frankfurt Oder. For her short film THE CALM BEFORE THE STORM she received the Starter Filmprize of the city of Munich in 2009. THE TURTLE’S RAGE is her first feature documentary.

Filmografie

  • **Schildkrötenwut** (documentary) / 2012
  • **Ruhe im Kopf** (documentary short) / 2009
  • **Angstkommen** (short) / 2008

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít