Fotografie není k dispozici.

Martin Sagadin (Slovinsko)

Martin Sagadin is a Slovenian Born, New Zealand based non-binary filmmaker and artist. In 2018 they finished a Masters in Fine Arts - with focus on directing and writing at the University of Canterbury and have also been teaching there.

Their feature-length diary film Oko Na Roki was selected in the 2018 New Zealand International Film Festival, and they released their debut drama film Spring Interlude in 2019. They have written and directed a number of films and music videos (for artists such as Aldous Harding, Marlon Williams and Tiny Ruins) and are currently working on pre-production on a new narrative feature - Maria, Take a Bow, co-written with Alayne Dick.

Filmografie

  • **Moved Twice**
    short, documentary, 2012
  • **A Season to Forget**
    short, 2013
  • **Suddenly it’s Cold**
    short, 2012
  • **Them Silver Bells**
    short, 2011
  • **The Orchard**
    short, 2011

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít