Fotografie není k dispozici.

Dana Ranga (Německo)

Dana Ranga (born 1964 in Bucharest) is a Romanian writer and film director, currently living and working in Berlin.

Dana Ranga was born in 1964 in Bucharest. She is a Romanian writer and director.

Despite originally studying Medicine at the Carol Davila University of Medicine and Pharmacy, Dana moved to Berlin where she studies journalism, art history and film theory at the Free University Berlin.

Dana currently lives and works in Berlin as a producer, director, author and poet. Dana’s debut production East Side Story (1997) received an award at the Marseille Festival of Documentary Film in 1998.

Filmografie

  • I Am in Space
    98', Germany, 2012
  • Oh, Adam
    88', Germany, 2009
  • Story
    87', Germany, 2003
  • East Side Story
    78', France/Germany, 1997
  • Cosmonaut Polyakov
    110', Germany, 2007

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít