Rodrigo T. Marques (Brazílie)

Documentarist, Editor and Teacher.
Graduated in Social Communication at PUC-SP.
Has worked as producer and AD in advertising films from 1999 to 2005 and since 2005 has been directing and editing documentaries. Besides that has been teaching documentary classes at the Museum of Modern Art of São Paulo since 2010.

Filmografie

  • 2013 – Townhouse - Documentary/ video/ 24’/ NTSC/ color
  • 2011 – Split - Documentary/ 35mm/ 17’/ color
  • 2010 – Foreigner’s chronicles – Documentary/ video/ 26’/ NTSC/ color
  • 2009 – Flowers in Life – Documentary/ vídeo/ 12’/ NTSC/ color
  • 2007 – Six techniques for conversion – Documentary/ vídeo/ 70’/ NTSC/ color
  • 2006 – Elections 06 – Documentary/ vídeo/ 48’/ NTSC/ color

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít