Sérgio Tréfaut (Portugalsko)

Sérgio Tréfaut was born on February 23, 1965 in São Paulo, Brazil. He is a director and producer, known for Viagem a Portugal (2011), Outro País: Memórias, Sonhos, Ilusões... Portugal 1974/1975 (2000) and Lisboetas (2004).

Filmografie

  • Alcibiades
    Portugal, 1991
  • Fleurette
    80', Portugal, 2002
  • Viagem a Portugal
    75', Portugal, 2011
  • Outro País: Memórias, Sonhos, Ilusões... Portugal 1974/1975
    70', Portugal, 2000
  • The City of the Dead
    62', Portugal, 2009
  • Novos Lisboetas
    35', Portugal, 2003
  • Lisboetas/Lisboners
    102', Portugal, 2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít