Fotografie není k dispozici.

Laura Bari (Argentina)

Originally from Argentina, self-taught filmmaker Laura Bari currently resides in Montreal. Fascinated by singularity and difference, she chose film as a way to merge Arts, cultures and mental health. Antoine (2009), her first full-length film, was shown at some thirty festivals around the world, winning 15 prizes. Her new opus Ariel (2013) is an intimate and metaphorical portrait of an Argentinean man rebuilding his identity after a terrible accident. Revealing once again the power of imagination through Laura’s unique artistic approach, she pushes the boundaries between real and unreal.

Filmografie

  • Antoine
    83', Canada, 2009

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít