Otakar Krivánek (Slovensko)

Otakar Krivánek (* 18. září 1931 – † 1. říjen 1997) byl slovenský režisér dokumentárních a hraných filmů.

Filmografie

  • Predčasné leto
    1982
  • Otec ma zderie tak či tak
    1980
  • Blízke diaľavy
    1979
  • Milosrdný čas
    1975
  • Vojaci slobody
    1975
  • Srdce na lane
    1973
  • Deň náš každodenný
    1969
  • Čas, ktorý žijeme
    1968
  • Cesta
    1966
  • Fotografia
    1965
  • Rozhovor
    1963

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít