Fotografie není k dispozici.

Andreea Ştiliuc (Rumunsko)

Andreea Ştiliuc works at TVR Iaşi, Romania, having an experience of over 13 years in television. She is a PhD in Communication Sciences and she had a scholarship at Paris 3 Sorbonne Nouvelle, coordinated by professor François Jost. In 2008, she was in a BBC training programme. In 2011, she was one of the winners of the project “European Scholarships, Journalists in Dialogue”, initiated by Freedom House and the European Commission. In 2012, she benefited from a workshop in videojournalism, organized by CIRCOM Regional.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít