Fotografie není k dispozici.

Carolina Neves Rodrigues (Portugalsko)

Born in Portugal in 1983 and currently living in Beijing, China. After graduating in Advertising and Marketing (Lisbon, 2006) worked as a copywriter in an advertising agency in Lisbon for two years. In 2009 moved to Macau, SAR, where she worked first as a freelance videographer/director for documentaries and short-movies and later as a camera operator/video editor at The Venetian Macau Resort-Hotel (Visual Media Department). Works also on photography, having participated in various collective exhibitions and art projects.

Filmografie

  • **Gone with the smoke**, 14min., fiction – Image and Sound Editor
  • **Um passo atrás**, 7min., documentary – Director of Photography
  • **Time Travel**, 56min., independent docudrama – Co-Producer and Co-Director
  • **Jacquelin**, 3’30, stills short-movie – Concept and Photography
  • **New Life**, 2'30, fiction – Co-Director

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít