Fotografie není k dispozici.

Marcin Malaszczak (Polsko)

Born in Communist Poland, Marcin Malaszczak immigrated to West Berlin with his parents as a child. Experiencing the relative nature of political systems and shifting between two completely different worlds and realities (East-West) have influenced his work predominantly. His films explore how human perception undergoes constant change in attempting to adopt to a changing environment. He uncovers the institutional powers of society, raising the question: to what extent can individual freedom be achieved. He studied Film Directing at the German Film and Television Academy (dffb). His first feature length film SIENIAWKA will premiere at the 63rd Berlinale (Forum) in 2013. Marcin currently lives and works in Berlin.

Filmografie

  • 2014 ORBITALNA (Orbital) – 25 mins / DCP / 1:1.85
  • 2013 SIENIAWKA (Sieniawka) – 126 mins / DCP / 1:1.85
  • 2010 DER SCHWIMMER (The Swimmer) – 29 mins / Digibeta / 1:1.66

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít