Hanna Slak (Polsko)

Born 1975 in Warsaw, Poland. Graduate of Film Academy of Ljubljana, Slovenia. Since 2001 she is active as writer, director and editor. Among her films are two feature films as well as several documentaries and short fiction films. Hanna Slak’s interest in film making range from the classical writer/director author cinema to short experimental and formal researches. In her fictional work Hanna Slak constructs intense characters based stories, where the narrative is propelled by the strong and clearly defined visual and audit style.

Filmografie

  • Screens - 2013
  • The Miner - 2011
  • Some Other Stories - 2009
  • Tea - 2007
  • Matter of Time - 2005
  • Desperado Tonic - 2004
  • Blind Spot - 2002
  • Double Life - 2000
  • FREAKquences - 1997

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.