Fotografie není k dispozici.

Carmen Lidia Vidu (Rumunsko)

Carmen is an unconventional creator of worlds for the audience in theatres. She leaves on the stage an outstanding mixture of passion, creativity and emotions. Carmen Vidu is the youngest theatre director at the National Theatre in Bucharest for the past 10 years. With a fascinating esthetic sense, Carmen takes theatre approach to a new level, combining phenomenal role play with dynamic set up and multimedia theatre. Using the means of multimedia and unconventional music she has managed to create an atmosphere of TV shows and underground in her plays. Carmen celebrates imagination and emotion in every single play she directs.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít