Margarida Leitão (Portugalsko)

Margarida Leitão studied film in the Lisbon Theatre and Film School (ESTC). As a director she made several short fiction films and documentaries that travelled through festivals worldwide and were exhibited on television. The award-winning films “A Ferida” (Wounded) and “Muitos Dias Tem o Mês” (Many days to a Month) had theatrical release. She also works regularly as editor and script supervisor for cinema and television.

Filmografie

  • 2005 *“FLESH OF MY FLESH”*
    Parte de Mim
  • 2009 *“MANY DAYS TO A MONTH”*
    Muitos Dias Tem o Mês
  • 2009 *“KILLING TIME”*
    Matar o Tempo
  • 1998 *“KILANDUKILU/DIVERSION”*
    Kilandukilu/Diversão
  • 2013 *“BRAVE YOUTH”*
    Juventude Brava
  • 2011 *“DESIGN BEHIND BARS”*
    Design Atrás das Grades
  • 2013 *“FACE TO FACE”*
    Cara a Cara
  • 2003 *“WOUNDED“*
    A Ferida
  • 2011 *“ZOO”*

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít