Fotografie není k dispozici.

Simon Caspersen (Dánsko)

Simon Caspersen is a cultural entrepreneur. He has been one of the leading forces in the creative community ArtRebels where he has done strategy and executed projects for several major brands, NGO's and municipalities. He currently works as a consultant for IKEA.

Directing and writing duo Simon Caspersen and Johan Blem Larsen had their documentary film debut in 2013 when the critically acclaimed filmDe Kalder Ham Skurken aired on DR.

Filmografie

  • *De Kalder Ham Skurken (They Call Him The Crook)*, 2013
  • *Palestine Marathon*, 2014

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít