Morten Kjems Juhl (Dánsko)

Morten Kjems Juhl (born 1976) has a master degree in Film Studies and has produced and directed a number of short fiction films.

Filmografie

  • 2014 *In Real Life*
    Producer
  • 2014 *Flow*
    Producer
  • 2013 *Dvojina*
    Co­producer
  • 2012 *Teddy Bear*
    Producer
  • 2012 *Petey and Ginger:  A Testament to the Awesomeness of Mankind*
    Producer
  • 2011 *Skyscraper*
    Producer
  • 2009 *Complaints choir*
    Producer
  • 2009 *Lulu & Leon*
    Producer
  • 2008 *Black Heart*
    Producer
  • 2007 *Meet me in Berlin*
    Location manager
  • 2006 *Rene hjerter*
    Production assistant
  • 2006 *Easy skanking*
    Production assistant
  • 2006 *Sofies session*
    Producer
  • 2005 *To Damascus:­ a film on interpretation*
    Director
  • 2005 *Flyd mine tårer*
    Production manager
  • 2003 *Fool's Dance*
    Director

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air, z.s. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.