Joerg Burger (Rakousko)

Freelance artist, filmmaker and DOP. 2002 in New York, scholarship for artistic photography, granted by the Republic of Austria.

Filmografie

  • Dear Fritz
    1995
  • Moscouw
    2001
  • Exploration
    2003
  • Actually, Everything Is Completely Different
    2004
  • Peter Kubelka: Restoring Entuziazm
    2005
  • Seized
    2007
  • Gibellina - Il terremoto
    2007
  • Wolf Suschitzky - Photographer And Cameraman
    2010
  • Way Of Passion
    2011
  • Focus On Infinity
    2014
  • Un solo colore
    2016

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance