Andrei Schwartz (Rumunsko)

The documentary filmmaker Andrei Schwartz was born into a Rumanian Jewish family of artists. In 1973 he emigrated into the German republic and studied art history and visual communication in Hamburg...

Filmografie

  • 2002-2003 “Sevastopol Albatross”
    script
  • 1995-97 "Wasteland"
  • 1998-2001 "Tales from Leper Valley"
  • 2003-2005 "JAILBIRDS / Geschlossene Gesellschaft"
  • 2006-2008 "The Pier of Apolonovka"
  • 2014 "Outside"

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít