Fotografie není k dispozici.

Boris Gerrets (Nizozemsko)

Boris Gerrets is an internationally acclaimed documentary filmmaker and an accomplished visual artist and film-editor. Born into a Bulgarian-German family in Amsterdam, he grew-up in the Netherlands, Spain, Sierra Leone and Germany. Boris Gerrets' films are close-ups of local environments, which he describes as 'biotopic explorations'. He delves into the anonymity of the urban space, bringing to light life on the fringes, which often remains obscure to the passing person. This leads him to unexpected encounters that drive the narrative of his films.

Filmografie

  • Shado'man
    2013
  • People I Could Have Been and Maybe Am
    2010
  • Droomrijders
    2006
  • Tuinverhalen
    2004

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít