Fotografie není k dispozici.

Carlo Shalom Hintermann (Itálie)

Carlo Shalom Hintermann (Italy, 1974) starts his career by directing several shorts film before the documentaries: OTAR IOSSELIANI (1999), ROSY-FINGERED DAWN: A FILM ON TERRENCE MALICK (2002) and CHATZER: INSIDE JEWISH VENICE (2004). He directed the animated short H2O (2007) with ‘Studio Brutus’. His latest credits includes him producing and partially directing the Italy Unit of Terrence Malick';s TREE OF LIFE (Palm d'Or Cannes Film Festival 2011). He is co-founder of the production company Citrullo International with Luciano Barcaroli, Gerardo Panichi and Daniele Villa. He also works as composer and musician.

Filmografie

  • The Dark Side of the Sun - 2011
  • Rosy-Fingered Dawn: A Film On Terrence Malick - 2002
  • Otar Iosseliani - 1999

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít