Frédéric Baillif (Švýcarsko)

Born in 1973 in Geneva, Switzerland. 2000 Receives degree from the Institut d'Études Sociales, in special education. Self-taught filmmaker. Several internships as production assistant in New York. Also directs commissioned films...

Filmografie

  • 2015 Un canapé pour deux
  • 2014 Tapis rouge
  • 2013 Tant qu'il pleut en Amérique
  • 2009 La vie en deux
  • 2008 Le fond et la forme
  • 2006 Geisendorf
  • 2003 Sideman

Členové Doc Alliance

Doc Alliance je tvůrčí partnerství 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu. Naším cílem je prosazování žánru dokumentárního filmu, podpora jeho rozmanitosti a propagace kvalitních autorských dokumentárních snímků.