Frédéric Baillif (Švýcarsko)

Born in 1973 in Geneva, Switzerland. 2000 Receives degree from the Institut d'Études Sociales, in special education. Self-taught filmmaker. Several internships as production assistant in New York. Also directs commissioned films...

Filmografie

  • 2015 Un canapé pour deux
  • 2014 Tapis rouge
  • 2013 Tant qu'il pleut en Amérique
  • 2009 La vie en deux
  • 2008 Le fond et la forme
  • 2006 Geisendorf
  • 2003 Sideman

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít