Pablo Salaün (Francie)

Paul Salaün is a sound editor.

Filmografie

  • 2010 Chateaubriand
    TV Movie
  • 2013 L'âge de son retour
    TV Movie
  • 2007 Eremia, Eremia
    Short
  • 2012 The Elaborate End of Robert Ebb
    Short
  • 2008 Mangoustan
    Short
  • 2009 Ma vie sans moi
    Short
  • 2009 Boucherie
    Short
  • 2010 Dounouia, la vie
    Short
  • 2010 Clichés
    Short
  • 2010 Seconde peau
    Short
  • 2010 En boîte
    Short
  • 2012 Le Père Noël et le cowboy
    Short
  • 2012 From Boston
    Short
  • 2013 L'optimisme
    Short
  • 2013 Captif
    Short
  • 2013 Rachelle sur le rocher
    Short
  • 2014 Du grain à moudre
    Short
  • 2013 What a Fuck Am I Doing on This Battlefield
    Documentary
  • 2014/II Home Sweet Home
    Documentary
  • 2015 Spirit/Will/Loss
    Documentary
  • 2014 Après la bataille
  • 2013 Es-Stouh
  • 2014/II Lulu
  • 2008 Jacques

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít