Fotografie není k dispozici.

Groupe Epopée (Kanada)

Épopée is a collective of filmmakers and film craftspeople, created during the making of Men for Sale, a documentary about the lives of drug users and sex workers in Montreal. The group was also formed in the context of the digital revolution and the takeover of national cinemas by television and large distributors. Épopée reclaims the means of film production through a newfound creative and collective process. Between 2009 and 2012, Épopée set up a project in collaboration with sex workers and drug users in Montreal’s Centre-Sud neighborhood. The project resulted in a website (epopee.me), two feature films (The State of the Moment and The State of the World), and several gallery installations.

Portál DAFilms.cz je výsledkem tvůrčí spolupráce 7 klíčových evropských festivalů dokumentárního filmu sdružených do Doc Alliance. Naším cílem je posouvat hranice dokumentárního filmu, propagovat jeho rozmanitost a podporovat kvalitní autorské filmy.

Členové Doc Alliance

Chcete být pravidelně informováni o našem filmovém programu?

Odesláním registrace k Newsletteru souhlasím se zasíláním obchodních sdělení elektronickými prostředky a souvisejícím zpracováním osobních údajů pro účely zasílání Newsletteru Doc-Air Distribution s.r.o. a potvrzuji, že jsem si přečetl(a) Zásady zpracování osobních údajů, textu rozumím a souhlasím s ním, přičemž beru na vědomí práva zde uvedená, zejména právo na námitky proti provádění přímého marketingu.

Poslat svému Junioru

Zavřít